Handla som företag eller organisation mot faktura

Hos Tingeltangel.se kan du som företag, organisation eller statlig och kommunal verksamhet handla mot faktura och e-faktura.

Välj "Företag" i kassan för att se frakt och betalningsalternativen som erbjuds.

Privata företag och aktiebolag

Om du är ett aktiebolag väljer du Företag i kassan och sedan är "Ledyer" förvalt som betalningsmetod. Ledyer är vår samarbetspartner för betalning mot faktura och du kan enkelt hämta dina företagsuppgifter genom att fylla i efterfrågade uppgifter. Ledyer kan även erbjuda elektronisk faktura samt faktura som PDF.

Via Ledyer kan du även ställa in om du önskar annan leveransadress än er företagsadress.

Kommun, region, myndighet mfl

För dig som handlar för en kommun, region eller statlig myndighet väljer du "Faktura (För kommun, region, myndighet & skolverksamhet)". Här uppmanas du att fylla i det som behövs för faktureringen och om ni har några egna märkningar och referensnummer ni vill att vi tar med. Vi fakturerar sedan alltid som standard E-faktura enligt gällande standarder och hittar er koppling automatiskt via ert org. nummer.

Behöver du handla mot rekvisition eller inköpsorder kan du alltid skicka detta direkt till vår e-post info@tingeltangel.se så handerar vi din beställning manuellt.

Stora inköp

Önskar du större volymer av en produkt än vad vi har i lager så har vi ofta snabba ledtider från våra distributörer. Skicka oss en förfrågan så tar vi hem det antal som ni behöver.


Kontakta oss

Tingeltangel betalsätt