Om Tingeltangel

Välkommen till Tingeltangel.se, din destination för allt som behövs för fest och kalas. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som håller hög kvalitet och sätter prägel på varje festligt tillfälle. Hos oss hittar du allt från ballonger, dekorationer, dukning, tårtljus till färdiga kit för evenemang som babyshower och barnkalas.

Vår Verksamhet

Alla våra produkter lagerförs, packas och skickas från vårt centralt belägna lager på Hildedalsgatan 80 i Göteborg. För våra Göteborgsbaserade kunder erbjuder vi även kostnadsfri avhämtning direkt från vårt lager. Om du vill veta mer om hur du kan hämta din beställning hos oss, kolla in våra hämtningssalternativ.

Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt och har dagliga upphämtningar av Postnord och Budbee för att säkerställa snabb leverans. För mer information om våra frakt- och leveransalternativ, ta en titt på våra detaljerade beskrivningar.

Vår Historia

Tingeltangel har varit en del av festplaneringen sedan 2020 och har kontinuerligt vuxit år efter år. Vi är stolta över vår position på marknaden och gläds åt att många av våra kunder återkommer till oss. Ta gärna en titt på några av de omdömen vi fått.

Från och med 2024 har vi flyttat till nya och större lokaler för att hantera det ökade flödet av beställningar och varor.

Vårt Produktsortiment

Våra produkter väljs noggrant från etablerade grossister i Sverige och EU. Vi lägger särskild vikt vid hög kvalitet och strävar efter att vara miljövänliga. Vi söker ständigt efter produkter som minimerar sitt avtryck på klimatet, såsom vårt utbud av EKO-ballonger som ett alternativ till vanliga latexballonger. För att minska engångsplast erbjuder vi också glas, muggar och bestick i flergångsversioner.

Tingeltangel i Göteborg

Företagsinformation:

Tingeltangel.se drivs av Tia Group AB med org. nummer 559277-9291.

Tia Group AB / Tingeltangel.se
Hildedalsgatan 80
417 05 Göteborg

Fakturafrågor?
Klarna handhar all vår fakturaservice.
Ni når deras support på 08 – 120 120 10.

Kundtjänst
E-post: info@tingeltangel.se
Se gärna våra vanliga frågor och svar, samt våra köpvillkor. Du kan även kontakta oss via vårt formulär.


Producentansvar Ballonger

Producentansvar för Ballonger

Vi på Tingeltangel.se engagerar oss aktivt i att främja hållbarhet och ansvarsfulla affärsprinciper. Som en del av vårt åtagande för en renare och friskare miljö följer vi noggrant Naturvårdsverkets riktlinjer och producentansvar för ballonger som släpps ut på den svenska marknaden. Detta inkluderar både de ballonger vi själva introducerar på marknaden och de som distribueras genom våra samarbetspartners.

Vi inser att rapporteringen till Naturvårdsverket är av yttersta vikt för att Sverige ska uppfylla kraven i EU:s engångsplastdirektiv. Detta inkluderar artikel 8 om utökat producentansvar och artikel 13 om informationssystem och rapportering. Genom att lämna in korrekt information bidrar vi till att fastställa rätt produktavgift och stödjer det övergripande målet att minska plastavfall och främja en cirkulär ekonomi. Vi är fast beslutna att fortsätta arbeta i linje med dessa riktlinjer och regelverk för att säkerställa en hållbar framtid och bidra till en renare miljö.

Läs mer om Producentansvar för ballonger hos Naturvårdsverket.

Tingeltangel miljö kartong

Producent­ansvar för förpackningar

Vi är stolta över att vi är anslutna till Näringslivets Producentansvar, en viktig satsning för att främja ansvarsfull hantering av förpackningar och emballage. I enlighet med den senaste förordningen beslutad av regeringen i juni 2022 strävar vi efter att säkerställa att våra produkter följer gällande regelverk och bidrar till en hållbar framtid.

Varför är detta viktigt?

Huvudsyftet med den nya förordningen är att öka materialåtervinningen av förpackningar, minska mängden förpackningsavfall och säkerställa en ansvarsfull hantering av detta avfall på ett hälso- och miljömässigt godtagbart sätt. Genom att vara anslutna till Näringslivets Producentansvar tar vi aktivt ansvar för vår påverkan på miljön och strävar efter en hållbar framtid.

Tillsammans med våra kunder tar vi ansvar för att minska vår påverkan på miljön och skapa en mer hållbar konsumtion.

Läs mer om producentansvaret för förpackningar hos Näringslivets Producentansvars hemsida.Tingeltangel betalsätt