Lekar & quiz till möhippa

En möhippa blir alltid roligare om den fylls med mycket skratt. Lekar, quiz och olika typer av utmaningar är ett utmärkt sätt att lätta upp stämningen på. Ofta möts möhippans olika vänner från olika gäng för första gången och då är det bra med lekar som bryter isen och gör det enklare att knyta kontakt med varandra.

Gratis lekar till möhippan

Vi har tagit fram ett antal färdiga lekar i form av frågesport eller quiz som enkelt går att använda på en möhippa. Dessa finns att ladda ner gratis som PDF för utskrift på egen skrivare eller att köpa som färdigtryckta frågekort. Vem känner bruden är ett kort med ett antal frågor där deltagarna ska svara på hur bra dom känner den blivande bruden. Korten delas ut och deltagarna svara genom att skriva svaren på frågorna i korten. Samla sedan in svaren och kora vinnaren. Förslagsvis har ni ett roligt pris förberett.

Alla mina ex är en annan variant av quiz för möhippan, frågorna fokuserar mer på hur väl ni andra deltagarna tror er känna brudens ex-pojkvänner/flickvänner. Det är bruden som bestämmer vem av alla ex som passar bäst in på frågorna. Exempel på fråga är tex "Vem var mest romantiskt" och några mer "vuxna" varianter.

Köp färdigtryckta lekar, färdiga att användas.

Ladda ner gratis mallar här:

Alla mina ex - Gratis PDF

Vem känner bruden - Gratis PDF

Video-quiz med brudgummen

Ett roligt quiz är att förbereda ett antal påstående där brudgummen får svara på frågorna på förhand, spela gärna in varje svar på video. Ni ställer sedan samma frågor till bruden på möhippan och efter varje svar så spelar ni upp brudgummens svar. Exempel på fråga kan tex vara "Vem diskar mest hemma?". Bruden kanske tycker att det är hon, spela sedan på brudgummens förinspelade video med hans/hennes svar så ska ni se att det kanske även hen tyckte. Det blir garanterat mycket skratt och förberedd gärna lite utmanande frågor.

Exempel på frågor att ställa:

Vem diskar oftast hemma?

Vem ser till att räkningarna blir betalda?

Vem är mest romantisk?

Övrigt

Till en möhippa behöver man förstås en massa olika tillbehör och pynt. Vi har ett stort sortiment av dekoration, ballonger och tillbehör till möhippan.

Tingeltangel betalsätt